Helppoa
taloushallintoa

Tiliverkko Oy on täyden palvelun tilitoimisto Helsingissä.

”Haluamme tarjota ratkaisun, jonka avulla sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi sen sijaan, että kulutat aikaa liiketoimintasi kannalta epäolennaisiin rutiineihin.”

Tilitoimistopalvelut ammattitaidolla

Tiliverkko Oy on helsinkiläinen tilitoimisto, joka on erikoistunut kaiken kokoisten yritysten ja järjestöjen taloushallintoon. Olemme olleet asiakkaidemme apuna ja tukena tarjoamalla henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua jo yli 30 vuotta. Meille on tärkeää ylläpitää osaamistamme ja pitää palvelumme nykyaikaisina. Ennen kaikkea haluamme tehdä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa luotettavalla ja asiakasläheisellä otteella. Tehokas ammattilaistiimimme hallitsee niin tilinpäätökset ja juoksevan kirjanpidon, kuin palkanlaskennan sekä kokonaisvaltaiset sähköiset taloushallinnon palvelut.

Arvot

Avoimuus

Asiakasläheisyys

Kokonaisvaltainen kehittyminen

Luotettavuus

Palvelut

Kirjanpito

Haluatko hoitaa yrityksesi kirjanpidon nykyaikaisesti sekä aikaa säästäen sähköisesti?

Teemme kirjanpitoa kaikille eri yhtiömuodoille ja meillä on monipuolista osaamista myös erilaisten järjestöjen taloushallinnosta.

• eTositteet (kuitit suoraan kirjanpitoon helposti & vaivattomasti)
• Kattava raportointi
• Arkistointi

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Ammattitoisesti laadittu tilinpäätös ja veroilmoitus antavat yrityksestä hyvän kuvan ja voivat auttaa optimoimaan yrityksen verotusta.

Autamme ymmärtämään yrityksen tilinpäätöksen ja annamme tarvittaessa myös veroneuvontaa.

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta voi olla haastavaa ja viedä paljon aikaa. Meiltä saat eri toimialojen palkanlaskennat luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Tarjoamme palkanlaskentaa joko omana palvelunaan tai yhdessä yrityksen muun taloushallinnon kanssa.

Taloushallinnon konsultaatio

Yrityksen kokonaisvaltainen taloushallinto tehostaa rutiineja ja tukee liiketoiminnan kehittämistä.

Autamme valitsemaan oikeat palvelut ja räätälöimään sopivimman kokonaisuuden, jotta yrityksen tarpeiden mukainen suunnitelmallinen taloushallinto voi alkaa.

Sähköiset palvelut

Tiliverkko Oy sijaitsee fyysisesti Länsi-Helsingissä, mutta palvelee asiakkaitaan joustavasti etäyhteyksien avulla ympäri Suomen. Käytössämme on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto Heeros sekä palkanlaskentajärjestelmä ePalkat.

Tiimimme

Anu Jokinen

harjoittelija / oppisopimus
050 463 0169

Ota yhteyttä

Ammattilaisemme auttavat valitsemaan oikeat palvelut ja räätälöimään sopivimman kokonaisuuden, jotta tarpeidesi mukainen suunnitelmallinen taloushallinto voi alkaa. Saat meihin näppärästi yhteyden alla olevalla lomakkeella.

Yhteydenottolomake